Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمیدرضا فلاح روز دوشنبه پس از دیدار احمد راستینه هفشجانی نماینده مردم شهرستان‌های شهرکرد، سامان و بن در مجلس شورای اسلامی از روند اجرایی احداث شهرک‌های صنعتی شماره ۲ شهرکرد و بادام سامان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: از این مبلغ ۳۰۰ میلیارد ریال برای شهرک صنعتی شماره ۲ شهرکرد و ۱۰۰ میلیارد ریال به‌منظور احداث شهرک تخصصی بادام سامان از محل اعتبارات داخلی این شرکت هزینه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: شهرک‌های صنعتی شماره۲شهرکرد در زمینی به وسعت ۵۰۰ هکتار اجرایی می‌شود که عملیات اجرایی احداث فاز نخست آن در مساحت ۱۲۵ هکتار آغاز شده است.
فلاح تصریح کرد: نماینده مردم شهرستان‌های شهرکرد، سامان و بن در مجلس شورای اسلامی برای احداث پست برق در شهرک صنعتی شماره ۲ شهرکرد رایزنی‌هایی با مسوولان شرکت برق منطقه‌ای انجام داده است.
وی یادآور شد: براساس این پیگیری‌ها قرار شد شرکت برق منطقه‌ای اصفهان نسبت به پیگیری برای احداث پست برق شهرک صنعتی شماره ۲ شهرکرد با مشارکت شرکت شهرک‌های صنعتی چهارمحال و بختیاری اقدام کند.
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: هزینه احداث پست برق برای شهرک صنعتی شماره ۲ شهرکرد حداقل ۸۰۰ میلیارد ریال است که این شرکت آمادگی مشارکت ۲۰ درصدی در این طرح برابر ۱۵۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری را دارد.
وی گفت: با تکمیل و بهره‌برداری از شهرک صنعتی شماره ۲ شهرکرد زمینه اشتغال پنج تا ۶ هزار نفر فراهم خواهد شد.
فلاح، همچنین به آغاز عملیات اجرایی شهرک تخصصی بادام سامان در خردادماه سال‌جاری اشاره و تاکید کرد: تاکنون برای احداث این شهرک در زمینی به مساحت ۳۰ هکتار، ۱۰۰ میلیارد ریال هزینه شده است.
وی افزود: تا پایان سال‌جاری ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار دیگر برای اجرا، تکمیل و بهره‌برداری از این طرح هزینه می‌شود.
فلاح تصریح کرد: شناسایی اهلیت سرمایه‌گذاران و مکانیسم واگذاری واحدها در شهرک تخصصی بادام سامان در دستور کار مسوولان قرار دارد.
به گزارش ایرنا، ۸۰ واحد صنعتی در شهرک تخصصی بادام سامان به‌عنوان تنها ناحیه تخصصی صنعتی بادام ایران مستقر می‌شود.
این شهرک صنعتی با هدف بسترسازی برای استقرار واحدهای بسته‌بندی و فرآوری محصولات باغی در زمینی به وسعت ۳۰ هکتار راه‌اندازی می‌شود.
برای اجرای این طرح ۶ کیلومتر عملیات خاکی، زیرسازی، جدول‌گذاری، معابر داخلی و جاده دسترسی احداث می‌شود.
چهارمحال و بختیاری ۱۸ هزار و ۲۰۹ هکتار بادامستان با ۲۴ هزار تن تولید و اشتغال‌زایی ۲۰ هزار نفر دارد.
شهرستان سامان ۱۴ هزار و ۱۹۸ هکتار باغ با تولید ۶۸ هزار و ۳۱۵ تن انواع محصولات دارد که ۹ هزار و ۵۲۵ هکتار با ۱۷ هزار و ۵۰ تن محصول مختص بادام مامایی، سفید، شاهرودی، سنگی و ربیع است.
سامان در ۱۶ کیلومتری مرکز چهارمحال و بختیاری واقع شده است.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی شهرکرد چهارمحال وبختیاری شهرک صنعتی سامان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی شهرکرد چهارمحال وبختیاری مجلس شورای اسلامی شهرکرد چهارمحال وبختیاری شهرک صنعتی سامان شهرک تخصصی بادام سامان چهارمحال و بختیاری شهرک های صنعتی میلیارد ریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۳۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرک صنعتی آبندانک نوشهر از محدوده محیط زیست خارج شد

به گزارش خبرنگار مهر، یوسف نوری شامگاه سه‌شنبه در گفت وگو با خبرنگاران گفت: در چهارمین جلسه شورای عالی محیط زیست، پس از گذشت ۳۰ سال مجوز فعالیت صنعتگران نوشهری صادر شد.

شهرک صنعتی آبندانک واقع در منطقه حفاظت شده البرز مرکزی در شهرستان نوشهر، به وسعت ۱۵ هکتار در سال ۷۷ توسط شرکت شهرک‌های صنعتی استان مازندران مبنی بر تأسیس شهرک صنعتی در آن منطقه مطرح و مورد موافقت قرار گرفت.

در نخستین سفر استانی دولت سیزدهم به استان مازندران در اسفندماه ۱۴۰۰؛ مقرر شد مجوز و پروانه بهره‌برداری واحدهای صنعتی مستقر در شهرک صنعتی آبندانک نوشهر با پیگیری سازمان حفاظت محیط زیست، پس از حدود ۳۰ سال صادر شود.

به دلیل مغایرت‌های قانونی موجود، احداث شهرک صنعتی آبندانک با ضوابط استقرار زیست محیطی و حساسیت اکولوژیک منطقه، مورد تأیید سازمان حفاظت محیط زیست قرار نگرفت و امکان صدور مجوز بهره‌برداری برای واحدهای صنعتی مستقر در این مجموعه میسر نشد.

در نهایت در چهارمین جلسه شورای عالی محیط زیست مطرح و در سال "جهش تولید با مشارکت مردم" و پس از حدود قریب به سه دهه، این شهرک از منطقه حفاظت شده خارج و مجوز بهره‌برداری واحدهای صنعتی مستقر در شهرک صنعتی آبندانک صادر شد.

کد خبر 6099790

دیگر خبرها

  • آغاز ساخت یک شهرک مسکونی ۵۵۵ هکتاری در اطراف قم
  • هزینه تشریفات شروع مجلس دوازدهم ؛ ۲۰۰ میلیارد تومان
  • شهرک صنعتی آبندانک نوشهر به نفع مردم از محیط زیست خارج شد
  • خروج شهرک صنعتی آبندانک نوشهر از مجموعه محیط زیست پس از ۳۰ سال
  • شهرک صنعتی آبندانک نوشهر از محدوده محیط زیست خارج شد
  • صرف ۸ میلیارد ریال اعتبار برای توسعه سیستم‌های روشنایی در شهرکرد
  • احداث ۲ پل‌ روگذر و زیرگذر در گنبدکاووس قطعی شد
  • ممنوعیت تغییرکاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغی در چهارمحال و بختیاری
  • پیش‌بینی تجارت ۲۰ میلیارد دلاری با عراق/ احداث شهرک صنعتی مشترک
  • شهرک بازیافت در قم احداث می‌شود